MURAT KURUM'DAN KAĞITHANELİLERE MÜJDE

MURAT KURUM'DAN KAĞITHANELİLERE MÜJDE
13 Mart 2024 - 22:15



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Mitingi’nde vatandaşlara seslendi. Mitinge Kurum’un yanı sıra Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingde ilgiyle karşılanan Kurum’a vatandaşlar konuşmaları sırasında alkışlarla eşlik etti. Kurum, miting sonunda vatandaşlara karanfil attı.

Kağıthane’ye yapacağı projeleri anlatan Kurum, “Kağıthane-Büyükçekmece tüneli ile trafiği bir sorun olmaktan çıkarıyoruz. Kazlıçeşme-Bayrampaşa-Gaziosmanpaşa-Kağıthane-Leventmetromuzu/Kağıthane-İTÜ-Ayazağa-İstinye/Şişhane-Kağıthane metromuzu 2 buçuk yılda bitireceğiz. Gürsel Mahallemize yakışır bir kapalı Pazar yeri ve otopark kazandıracağız. Şirintepe Mahallemize de bir otopark kazandıracağız. Çeliktepe İETT Garajını mahalle bahçesi, otopark ve park olacak şekilde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Seyrantepe’mizde kapalı otopark ve Pazar yeri ihtiyacımız var. Cendere Deresi’nin çevre düzenleme projesini ve dere ıslah projesini tamamlayacağız. Büyükdere Caddemizi prestij cadde olarak bambaşka bir görünüme kavuşturacağız. Talatpaşa füniküler hattımızı hemen hizmete alacağız. Kağıthane’ye bisiklet köprüsü yapacağız. Kağıthane’de 7 gün 24 saat çalışacak kreşlerimiz olacak. Gençlerimiz kendi işlerini kursunlar diye Kağıthane’mizde bir de paylaşımlı ofisler kuracağız. Kağıthane’deki okullarımızın temizlik ve güvenlik sorunlarını tamamen ortadan kaldırıyoruz. İBB olarak okullarımızın temizliğini güvenliğini biz sağlayacağız. Her zaman Kağıthane’nin yarınları için çalışacağız. İstanbul, trafik çilesinden, ulaşım eziyetinden Kağıthane’nin oylarınızla kurtulacak. İstanbul, metro yetersizliğinden, taksi probleminden sizin oylarınızla kurtulacak. Büyükşehir mülkiyetinde hastanemiz varmış. O hastane hizmet vermiyor. İBB mülkiyetindeki hastanemizi Sağlık Bakanlığı’mızla birlikte Kağıthane’mize kavuşturacağız. Siz isteyin biz çalışır yaparız” şeklinde konuştu.

Mitingte konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de, Murat Kurum ile el ele vererek hem İstanbul'u hem Kağıthane'yi birlikte ihya edeceklerini söyledi: '' Murat Kurum Başkanımızın başarıları ortada. Ülkemize hizmetlerine hepimiz şahidiz. Şimdi aynı aşk ve tecrübeyle sadece İstanbul diyeceğiz. Murat Kurum Başkanımızla el ele vererek hem İstanbul'u hem Kağıthane'yi birlikte ihya edeceğiz. Mevcut İBB yönetimi Kağıthane'ye hiçbir hizmet getirmedi. Kağıthane'de ne hizmet varsa hepsini, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde AK Parti belediyeciliği getirdi. Yaptık, yine yapacağız. Kağıthane'ye beş yılda yüzün üzerinde proje kazandırdık. Yine şimdi projelerimize Murat Kurum Başkanımızla yenilerini ekleyeceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart'ta AK Parti Kağıthane'de rekor kıracak. İstanbul'un özlediği hizmetler Murat Kurum Başkanımızla geri gelecek.'' dedi.

q5ya4cuhtlx67wse1Irhybdc.jpg

dvhaosbctnveu1jkitegqxm8.jpg

17jqtmamypexhd8qcxIusz6o.jpg

fIxwbuzt7ta8lqerf5hchar3.jpg

xu4hIj8hyqnzcprcdeid3voo.jpg

2fgemotpiu4xxjfhczd1lqz8.jpg

bmkaybjlupvytezk9xpxhefv.jpg

qlovmpxea1jv5bd4yqkfpn7m.jpg

4nbuy1hz9t38k0rgmv62lpIj.jpg

tuojgefg9monvflaub52r1ax.jpg

mtzyp376chnydojx4bwrtmdr.jpg

zvcw5qsg32ahxbmp8d7fmoyi.jpg

kz7n2chrbcbtx80j5iulxq61.jpg

qrnyycgcrkkpvuxseut1hjhf.jpg

01rkm9hty4wfndvbaioxhpg7.jpg

Haber Kaynağı

YORUMLAR

  • 0 Yorum