Esenyurt'un Parkları Yeni Bir Görünüme Kavuşuyor

Esenyurt'un Parkları Yeni Bir Görünüme Kavuşuyor
19 Mart 2024 - 14:30

Esenyurt’ta parklar ve bahçeler bahara hazırlanıyor. Çocuklarıneğlenceli vakit geçirdiği oyun gruplarında yenileme ve bakım çalışması yapanbelediye ekipleri, kamelya ve oturma alanlarında ise tadilat ile boyama işlemigerçekleştirerek parkları bakımlı ve temiz bir görünüme kavuşturdu.

 

Doğa ve insan odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışmalarınısürdüren Esenyurt Belediyesinin ilçe genelinde bulunan parklarda başlattığı tamirve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçeye kazandırılan parklarınyanı sıra mevcut parklarda da çalışmalarını sürdüren ekipler bu alanları yenilenmiş,temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor. Kamelyalar, oturma alanları ile oyungruplarında tadilat, onarım ve boyama gibi işlemler yapan belediye ekipleri,spor aletlerinde ise yenileme çalışmaları yaptı. Amaçlarının Esenyurtlularıngüvenli ve konforlu alanlarda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak olduğunubelirten ekipler, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

‘ParklarınTamamı Yenilenecek’

Esenyurt Belediyesi bünyesinde peyzaj mimarı olarak görev yapanDeniz Karakoç, parkların konforlu ve yenilenmiş halinin tüm Esenyurtlularahayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi: “Parklarımızdaki eski veyıpranmış oyun grupları ile oturma alanlarında yenileme, bakım ve onarımçalışmaları gerçekleştiriyoruz. Amacımız Esenyurtlu çocukların keyifli vekaliteli vakit geçirmelerini sağlamak. Çalışmalarımız tüm parklar yenilenenekadar devam edecek. Yine bu çalışmalara ek olarak dönem boyunca ahşaptamiratları ve oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdüreceğiz.”

nn5k80ogukbwhfd6lvjaiqed.jpg

mrvflxyt09hk7cnjstuepjed.jpg

nhpdwbqhaog98ks6rjl41cxn.jpg

spvqb6kxleeiwvurtrhd45zn.jpg

c2qssj4koyxaifcwftjb0vhh.jpg

epcyshh3sz1dyxo7nxibelbq.jpg

d0zvah1yctskjnqwlihso6bl.jpg

pl7xjyd0hpaxz5rebv2u4qd9.jpg

r92kIgscemaomusd5qu6woqn.jpg

iqphejszowv43bf8emafqdyr.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum