Başkan Özer: Çocuklar Bizim Geleceğimiz!

Başkan Özer: Çocuklar Bizim Geleceğimiz!
24 Nisan 2024 - 20:18

Esenyurt Belediyesinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdolayısıyla düzenlediği Çocuk Şenliği’nde minikler birbirinden renklietkinliklerle unutulmaz bir bayram geçirdi. Etkinlikte çocuklarla bir arayagelen Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, miniklerin bayramını kutlayarak, “Belediyeolarak çocuklarımızın iyi yetişebilmesi için onlara imkân sunmamız lazım. Bubizim kendi ülkemize olan borcumuzdur. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz. Kendiçocuklarına sahip çıkmayan milletler asla doğru bir gelecek yaratamaz” dedi.

Her fırsatta çocukların yüzünü güldüren çalışmalara imza atanEsenyurt Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dabirbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Esenyurt Eski BelediyeBahçesi’nde gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, birim müdürleri, başkanyardımcıları, yüzlerce çocuk ve aileleri katıldı. Çocuklar, onlar içinhazırlanan konser ve tiyatro oyunlarının yanı sıra şişme oyun grupları,yarışmalar, maskot karakter, palyaço ve yüz boyama etkinlikleriyle doyasıyaeğlendi. Çocuk Şenliği’nde keyifli vakit geçiren çocuklar ve aileleri BaşkanÖzer ile bol bol fotoğraf çekilerek düzenlenen etkinlik için kendilerine teşekküretti.

“Keşke HerGün Böyle Bayram Olsa”

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Burada cıvılcıvıl çocukları gördüğümde günlerdir gece gündüz çalışmanın yaratmış olduğuyorgunluğu bir anda unuttum. Keşke her gün böyle bayram olsa dedim. Bizimbelediye olarak önemsediğimiz guruplar var. Kırmızıçizgilerimiz; en baştaannelerimiz ve çocuklarımız ve gençlerimiz. Burada çocuklarımızın daha iyiyetişebilmesi için en önemli özellik iyi bir eğitim almalarıdır. Bu gün KaymakamBey’e de, Milli Eğitim Müdürümüze de söyledim. Çocuklarımız bizimgeleceğimizdir. Onların iyi yetişebilmesi için Milli Eğitim Bakanlığının burayayatırım yapması ve artık çocuklarımızın 60 kişilik sınıflardan kurtulmasılazım. Eğitim niteliği yüksek bir sisteme kavuşmamız lazım. Aslındaçocuklarımız çok zeki. Biraz önce makamımı bir kız çocuğuna devrettim. Adı Nehir’di.Öyle bir konuşma yaptı ki, öyle isteklerde bulundu ki gerçekten şaşırdım. Dedimki belediye başkanlığını sen yürüt, bu kadar bilgi birikimin var” diye konuştu.

“ÇocuklarımızaYeteneklerini Keşfedebilmeleri İçin İmkânlar Sunacağız”

Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve kendilerinigeliştirebilmeleri için çeşitli imkânlar sunacaklarını belirten Başkan Özerşunları ekledi: “İlçemizde çok zeki çocuklarımız var. Bütün mesele onlara imkânsunmak. Peki, biz ne yapacağız? Biz Esenyurt Belediyesi olarak annelerimiz işegiderken gözlerinin arkada kalmaması için kreşler yapacağız. En önemligördüğümüz ve acilen yapacağımız şey kreş. Beş tane kreş yerinin tespiti için arkadaşlaratalimat verdim. Hemen yapacağız. Size ilk müjdem bu olsun. Kreşlerimiz geliyor Allah’ınizniyle. Belediyemiz bütün bu faaliyetlerini ara vermeden yapacak. Resimatölyeleri, müzik atölyeleri, sinema ve tiyatro kursları etkinlik alanlarımızdadevam edecek. Çünkü çocuklarımızın kendi içindeki yeteneklerinigerçekleştirebilmesi için onlara bu olanakları belediye olarak bizim sunmamızlazım. Bu bizim kendi ülkemize borcumuzdur. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz.Kendi çocuklarına sahip çıkmayan milletler asla doğru dürüst bir gelecekyaratamaz. Bir de maalesef bugün okulların önündeki keşmekeşlik, çocuklarımızıkötü alışkanlıklara sevk eden bir takım problemler var. Uyuşturucu belası var.Bunlarla mücadele edeceğiz. Biz rehabilite edeceğiz, emniyet önlem alacak amaanne babalarla, velilerle birlikte bir bilinçlenme düzeyi için eğitimçalışmaları yapacağız. Bunun için hemen çalışmalara başlayacağız.”

“Belediye SizinEviniz”

Çocuklara belediyenin tüm imkânlarından faydalanabileceklerini,belediyenin onların da evi olduğunu söyleyen Başkan Özer, “Burası sizinbelediyeniz, başkasının değil. Her zaman sizin hizmetinizde olacak.Annelerimizin, babalarımızın, kardeşlerimizin ve de özellikle de çocuklarımızınhizmetinde olacağız. Evinize gelir gider gibi belediyeye geleceksiniz. Salonlarımızı,kültür merkezlerimizi kullanacaksınız. Özellikle çocuklarımızın yetişebilmesiiçin elimizden gelen her desteği sonsuz bir biçimde sağlayacağız. Bu 23 Nisan,Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti kurduktan sonra çocuklara armağan ettiği birbayram. Bir kez daha 23 Nisan Bayramı’nız kutlu olsun sevgili çocuklar. Sizegörkemli bir gelecek diliyorum. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

evs4ft8xyu9k17yhmjc6dnml.jpg

srktlw5ya6vmo7evixh8ltdu.jpg

n3jemIjfyoohhzasix7gg1en.jpg

rhfz8q2svgku16gnlmzjykos.jpg

huIdhfpweszoxzrq4roapacg.jpg

sn6zfz3uhqeef9dc52vjn07u.jpg

mwlIsdm3aofsohxrahf6ywyb.jpg

wlzrt8pums3xuynlmhqjy1ak.jpg

hemeotl3xtkaki0gzuu876m5.jpg

wnytdy5os70lk48lpvgheaIw.jpg

8g59irfwhlp3rpuqv4gxlne1.jpg

9mrioIby20f7lcdeu68w3kyu.jpg

eo4xfqpIjc2ktbgnhihw980r.jpg

cglo85xqhs0apzfriIvtunum.jpg

t0tycfs6aom1drugx5zxwzb9.jpg

saavc8xmju21pufqIqdglzho.jpg

m5zxu8sv7l1zcxbj6gdpy0ag.jpg

zfnp6Irutzgmj29g5rjnfobu.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum