Başkan Zeydan Karalar mazbatasını aldı

Başkan Zeydan Karalar mazbatasını aldı
05 Nisan 2024 - 15:45

 

Cumhuriyet HalkPartisi Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, 9 ilçenin belediye başkanları,milletvekilleri, siyasiler, konuklar ve Adanalıların katıldığı mazbatakutlamasında adeta bayram havası vardı.

BAŞARININARDINDA EMEK, ÇABA, İNANMIŞLIK VAR

Başkan ZeydanKaralar; mazbatayı Adanalılara gösterip, “Bu mazbata sizin” dedi. Büyükşehir ve9 ilçede elde edilen başarının hep birlikte çok çalışarak geldiğini söyleyenBaşkan Zeydan Karalar, “Mazbatamızın arkasında emek var, inanmışlık var. Halkımıza,partimize, genel başkanımıza, MYK’mıza inandık. Türkiye Cumhuriyeti’ninKurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘umutsuz durumlar yoktur,umutsuz insanlar vardır’ sözünden yola çıkarak, yenildiğimiz zamanlarda bileumutsuzluğa asla düşmedik” dedi.

TARİHYAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan ZeydanKaralar sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu dönem başka bir şey oldu. Halkımız ekmek,hukuk, demokrasi için oy verdi. Türkiye ittifakı da Adana ittifakı da oluştu. Seçimlerdehep birlikte tarih yazdık. Büyükşehir’i ikinci kez üst üste aldık.

Adana’da 10belediye aldık. Tarih yazmaya devam edeceğiz. Bir sonraki seçimde bütünilçeleri alacağız. Seyhan da Yüreğir de kalemiz oldu artık. Başarının altındayoğun emek ve çaba var. Her kesimden, düşünceden hemşehrime teşekkür ediyorum. Benimyıllar yılı kahrımı çeken eşim Nuray Karalar’a, evlatlarıma çok teşekkür ediyorum.”

 

Başkan ZeydanKaralar, “Mübarek Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum. Genel seçimikazanarak iktidar olduğumuzda her şey çok daha güzel olacak. Cumhuriyet, adalet,hukuk için Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmayacağız” diye konuştu. 

s6npojuwzq5ulm4Ic0mwetvg.jpg

vsuw4gqfbltk8jl3az6hxojn.jpg

exoqth8rykkI4obppes5ldwb.jpg

wxfuhdsqjbczyqvdaz8ma4p9.jpg

ezxbbgsmq8f5fcyh1tlun9gi.jpg

9eiynIm3td65odvph41cko7v.jpg

ywlphgl7mk0qiwxrcuutkenq.jpg

tn5erqxfcvc0lymo2yzikjh1.jpg

zqm7o1jmypufcsuI3zworngh.jpg

scqzd3hrvelkev5lmgyaufcb.jpg

kwzdf6btghyxsgx5kycqcu3r.jpg

s35n6x1t7bhbkqezhpcigrqs.jpg

3sh9uqz7xevdrpf84lfxvciz.jpg

vlIr2j89mxfb5zvydpcnkh6a.jpg

nkxc2pdmfvsmf9lpeoveqcyd.jpg

kzv9u1aek7anbi0j5vlhdbmg.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum