AKŞENER, OYUNU İSTANBUL'DA KULLANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oyunu İstanbul'da kullandı.

AKŞENER, OYUNU İSTANBUL'DA KULLANDI
28 Mayıs 2023 - 13:00

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener ile birlikte oyunu kullanmak için Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’ne geldi. Okul bahçesinde partililer tarafından karşılanan Akşener, 2127 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, görevlilerle selamlaştı. Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdikten sonra oy pusulası ile zarfını alan Akşener, kabine geçerek oyunu kullandı.

Oy verme işlemi sonrası okulun bahçesinde basın mensuplarına açıklama yapan Akşener, "Oylarımızı kullandık. Çok önemli bir seçimin ikinci safhasındayız. Hepiniz için, hepimiz için önemli. Özellikle gençlerin geleceği açısından çok önemli bir seçimin bu safhasında oylarımızı kullandık. İnşallah ülkemize, milletimize hayırlı olur. Hayırlara vesile olur ve Allah gönlümüzdekini nasip eder" dedi. 

Akşener, Ankara'ya gideceğini ve seçim sonuçlarını partisinin genel merkezinde takip edeceğini söyledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, alkışlar eşliğinde okuldan ayrılarak Ankara'ya doğru yola çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum