23 NİSAN COŞKUSU BAŞKENTTE DOYASIYA YAŞANDI

23 NİSAN COŞKUSU BAŞKENTTE DOYASIYA YAŞANDI
24 Nisan 2024 - 20:17

Gençlik Parkı’nda düzenlenen Çocuk Festivali’nden nostaljik metro treni seferlerine, tiyatro gösterisinden kentin dört bir yanına asılan Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerine kadar pek çok etkinlik ile özellikle çocuklar 23 Nisan’ı doya doya yaşama imkânı buldu. Gün boyu süren coşku, sevilen sanatçı Edis’in Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleştirdiği konser ile taçlandı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentte düzenlediği çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutladı.

Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen Çocuk Festivali’nden metro istasyonlarında kutlama anonslarına, Engelsiz Kreş öğrencilerinin Anıtkabir ziyaretinden nostaljik tren seferlerine, tiyatro gösterisinden kentin dört bir yanına asılan Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerine kadar pek çok etkinlik ile özellikle çocuklar 23 Nisan’ı doya doya yaşama imkânı buldu.

 

ÜÇ KONSERDE DE BAŞKENTLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Başkentte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu, Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği birbirinden çeşitli etkinlikler ile doyasıya yaşandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 gün süren kutlamaların ilk gününde Atatürk Orman Çiftliği’nde Semicenk, ikinci gününde Gazapizm ve üçüncü gününde ise Edis konserine ev sahipliği yaptı.

 

KUTLAMALAR EDİS KONSERİ İLE TAÇLANDI

Etkinlikler; sevilen sanatçı Edis’in gerçekleştirdiği konser ile taçlandı.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,konsere TBMM resmi resepsiyonu nedeniyle katılamadığını şu mesajıyla paylaştı:

“Değerli hemşehrilerim, sevgili gençler, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi resepsiyonu dolayısıyla aranızda bulunamadım ama bunu telafi edeceğiz. Sizinle birlikte olacağımız nice konserlerde buluşmak üzere. Ailelerinize selamlarımı iletiyor, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum ne mutlu Türküm diyene.”

 

KONSER ALANI 70’DEN 70’E BAŞKENTLİLER İLE DOLUP TAŞTI

Üç gün süren 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlere 7’den 70’e Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

Konsere gelen vatandaşlar etkinliklerle ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Tufan Pehlivan:“Mansur Başkan’ımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum biz gençlere böyle imkânlar verdiği için. Kendisini çok seviyoruz. Böyle hizmetlerin devam etmesini istiyoruz. Bugün 23 Nisan çok mutluyuz. Edis mükemmel bir şekilde sahne alacak.”

-Buğra Bayırsız:“Gayet bu etkinliklerden memnunuz. Buranın Atatürk Orman Çiftliği’nde olması açık hava olması gerçekten çok güzel. Çok güzel konserler yapılıyor. Mutluyuz gerçekten. Daha çok konserler bekliyoruz.”

-Şeyma Nur Kürklü:“Büyükşehir’in güzel etkinlikleri oluyor. Gençler için çok güzel ortam. Semicenk de geldi ona da geldim ve çok eğlendim. Edis’i çok seviyorum şarkıları çok eğlenceli. Yakından görmek ve dinlemek çok keyifli oldu.”

136azug7kg0ld2cylsstwfpz.jpg

qI18tj4j5gvadw3c2iuam9fd.jpg

02dwrwatzyxibh3neln6ovhp.jpg

dpbjgiozr1ty3ju265baxfdc.jpg

1p4crxcme7qe8dm5lbwzvfsi.jpg

exsa0zyIqjarw4wichr1dgt5.jpg

owdzfg7thxvcsk1t0jwp4pby.jpg

koectedzazklIrq80gnjwqgs.jpg

oqltwvy3h6bxync9ju1gIo4t.jpg

4jvybswuajc2uda9mdzovity.jpg

bjlvhh8bsrocddckfvwepz2u.jpg

dhalvztIweftrg4mk7abmfup.jpg

ferkwlvi4hazmqxu3y1we2o9.jpg

jxysehohuclz4najxzvvfr1b.jpg

v1kvwcws0rerfz2o9eqha68c.jpg

v8e1hzwkjpxslgn4q6icbIo3.jpg

yckgauso9xlrpyw0qdi7qxzl.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum