Zeydan Karalar'la Yeni Mali Mucizeler Ve Büyük Hizmetler Adana'yı Bekliyor

Zeydan Karalar'la Yeni Mali Mucizeler Ve Büyük Hizmetler Adana'yı Bekliyor
25 Mart 2024 - 17:00

Borcugelirinin 4 katı olan, mazot alamaz, maaş ödeyemez halde devraldığı AdanaBüyükşehir Belediyesi’nde geliri borcun 4 katına çıkaran, devasa hizmetleriborçsuz yapılabilir hale getiren ve mali mucize yaratarak Adana tarihindegörülmemiş hizmetleri halkla buluşturan Başkan Zeydan Karalar, önümüzdekidönemde çok daha fazla hizmeti hemşehrilerine sunmak için gün sayıyor.

31 Mart 2024Yerel Seçimleri öncesinde Adana’nın dört bir yanında halkla bir araya gelenBaşkan Zeydan Karalar, ilgi, sevgi ve coşkuyla karşılanıyor. 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, merkez ve kırsal ilçelerde,mahallelerde, köylerde hemşehrileriyle buluşmaya, esnaf ve sivil toplumkuruluşları ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Hafta sonuAdana Kabzımallar Esnaf Odası’nı ziyaret ederek oda yöneticileriyle bir arayagelen Başkan Zeydan Karalar. Sebze Meyve Hali’nde faaliyet gösteren esnaf veçalışanlara “hayırlı işler” diledi.

Sahil ilçesi Karataş’taçeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Başkan Zeydan Karalar, CHP KarataşBelediye Başkan Adayı Ali Bedrettin Karataş ile limanda Karataş Halkı’naseslendi. Karataş’ta çeşitli noktalarda halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar;Karataş Minibüsçüler Kooperatifi’nde minibüsçülerle, Karataş MuhtarlarDerneği’nde de muhtarlarla bir araya geldi.

TOPLANTILAR,MİTİNGLER VE İFTAR PROGRAMLARI

Başkan ZeydanKaralar; Karataş programının ardından Çukurova İlçesi Belediye EvleriMahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı ve CHP ÇukurovaBelediye Başkan Adayı Emray Kozay’la birlikte bölge sakinlerine hitap etti.

Adana Demirsportaraftarlarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bir araya gelenBaşkan Zeydan Karalar, Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi’nde bölge sakinleriylebuluştu. CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin’in de katıldığı vecoşkulu kalabalığın mitinge çevirdiği Akkapı toplantısında halka seslenenBaşkan Zeydan Karalar, Yüreğir İlçesi Atakent, Dervişler, Sarıçam ve Özgürmahallelerini kapsayan Büyükşehir iftarında oruç açtı, dua etti.

Kiremithana veYenidoğan’da düzenlenen mahalle toplantılarına, CHP Yüreğir Belediye Başkan AdayıAli Demirçalı ile katılan Başkan, daha sonra düzenlenen Kozan İlçesi’ndekimitingde büyük coşku ve ilgiyle karşılandı.

SÖZ KONUSUVATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

CHP KozanBelediye Başkan Adayı Av. Sude Gizem Aksoylu ile birlikte Kozanlılara hitapeden Başkan Zeydan Karalar, 21 Mart 2024 seçimlerinde Adana ve ilçelerindebüyük başarı elde edileceğini ve Adanalılara yoğun hizmete devam edeceklerinibildirdi. “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen Başkan Zeydan Karalar,halka hitap ettiği her noktada geride kalan sürede yapılanları ve önümüzdekidönemde yapılacakları anlattı.

HER KESİMEEŞİT HİZMET

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin hizmet ederken siyasi parti, ideoloji ayrımı, oyhesabı yapmadığını belirten Başkan Zeydan Karalar, her kesime eşit hizmet vermeyedevam edeceklerini kaydetti

giwf093hwrg6fcsyuojmkuId.jpg

ufnqzsndo0bujho9rcIkf1zv.jpg

yleqtxyarnI5sbcgtimgcsfw.jpg

gj6qer80bynxfpaetdol25wu.jpg

dg269lfrfyvzujyxI1bttwhk.jpg

h5bf3dm4lqw8opm9vpsskl0j.jpg

0oexp2x4s7jjmy5lvfgutafr.jpg

ld2bfx3umqulkeoyt0bcxomw.jpg

s7sreIvo6fy0pwfhzalext1w.jpg

qye4utjorhuc7lcyjwsq589z.jpg

v0arfwoa7o62ziefwqkkdrbp.jpg

ugdoxh6yewjhadprljsft0z4.jpg

I4slflrpboe8xjmn0swdvqut.jpg

emfdjq2n958mgrjfyb3clpu7.jpg

qijcodvr61ogyIwyztpuecsw.jpg

qo2f0j3kyjha5bpmlbstdsvg.jpg

vz8ocxeIqnpkhtbj1awn4gl2.jpg

tebcuarysajjumvk04nhqxmc.jpg

saflghzwd2y73tb19dceq8f6.jpg

gyv8cpadqipxu2yez5a3n7kq.jpg

qnse1kInjatlegrwzmdpfvx6.jpg

tyucor2gyqldd56mn4rlvz7p.jpg

gvemyry4ulwqj1mstco8w3xf.jpg

gIf7n5u2abhl08oyyk3sq9ez.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum