Tuzla Belediyesi'nden Ramazan'a özel iftar menüleri ve indirimler

Tuzla Belediyesi'nden Ramazan'a özel iftar menüleri ve indirimler
12 Mart 2024 - 16:45

 

Ramazan ayının bereketini ve maneviyatını yaşamak isteyen Tuzlalılar, eşsiz manzaralı, uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet veren Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerini tercih edebilecek. Tuzlalı vatandaşlar, Ramazan ayının ilk gününden itibaren 6 farklı sosyal tesiste iftar yapabilecek. İftar menüleri 150 TL olup, Tuzla Kart sahipleri yüzde 20, Genç Tuzla Kart sahipleri yüzde 25 ve emekli Tuzla Kart sahipleri yüzde 30 indirimden yararlanabilecek. Rezervasyon için online sistem kullanılması zorunlu olup, iftar.tuzla.bel.tr internet adresinden rezervasyon yaptırmayan misafirlerin katılım talepleri kabul edilmeyecek.

 

“RAMAZAN AYINDA DA TUZLA BELEDİYESİ OLARAK YANINIZDAYIZ”

 

Ramazan ayında da sosyal tesisleri zengin iftar menüleriyle vatandaşların kullanımına açan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bu ayda, sizlerin rahatı, huzuru ve mutluluğu için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Sizlere 6 farklı sosyal tesislerimizde hem gözünüze hem de damak tadınıza hitap eden iftar menüleri ve özel indirimler hazırladık. Tuzla Kart sahipleri, Genç Tuzla Kart sahipleri ve emekli Tuzla Kart sahipleri, bu indirimlerden faydalanarak daha uygun fiyata iftarlarını açabilecekler. Sosyal tesislerimizde, sizlere en iyi hizmeti vermek için tüm imkanlarımızla çalışıyor. Biz, sizin için varız. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da Tuzla Belediyesi olarak yanınızdayız. Hepinize sağlıklı, huzurlu ve hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

 

Ramazan ayında hizmet verecek sosyal tesisler;

 

120 kişilik kapasitesiyle Palmiye Sosyal Tesisi (Postane, Öğüt Sokak No: 1)

88 kişilik kapasitesiyle Şelale Sosyal Tesisi (Aydıntepe, Aydınlı Yolu Caddesi No: 43E)

84 kişilik kapasitesiyle Kır Lokantası (Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi No: 17)

60 kişilik kapasitesiyle Şifa Sosyal Tesisi (Şifa Mahallesi Akkavak Caddesi No: 98)

48 kişilik kapasitesiyle Orhanlı Sosyal Tesisi (Mescit Mahallesi Demokrasi Caddesi)

72 kişilik kapasitesiyle Aydıntepe Sosyal Tesisi (Aydıntepe, 100. Yıl Caddesi No: 18/1)

 

TUZLA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

 

Tuzla Belediyesi, Ramazan’a özel birçok hizmetle vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tuzla Marmaray İstasyon ile içmeler durağı girişi, içmeler Köprüsü ve Şifa Köprüsü olmak üzere ilçenin dört noktasında her gün vatandaşlara iftariyelik dağıtımı yapılıyor. Tuzla Devlet Hastanesi’nin bahçesinde kurulan geleneksel iftar çadırı ile de paylaştıkça bereketlenen sofralar yine Tuzlalılarla buluşturuluyor. Ayrıca Ramazan ayının bereketini ve maneviyatını yaşamak isteyen Tuzlalılar için Ramazan’da Camileri Geziyorum programı ile camii gezileri düzenleniyor.  










ktvmwn6jmodybfj3taidslxs.jpg

mtdkwvglInmge5pozrjuyqcj.jpg

qhsytxpuzh0cedcaqbo3dyjb.jpg

4gvj8hozzudgtw2k3vc6rsee.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum