Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet Paneli Gerçekleştirildi

Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet Paneli Gerçekleştirildi
06 Mayıs 2024 - 12:26

YÜCEL, ENGİNYURT, PAYZIN VE ZEYREK PANELİST OLARAKKATILDI

“Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet” konulu panel,Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.  Moderatörlüğünü Av. Erdal Yıldırım’ınüstlendiği panelde; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve İzmirMilletvekili Deniz Yücel, Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı veİstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Gazeteciler Şirin Payzın ile DenizZeyrek konuşma yaptı. Hınca hınç dolu salonda yapılan panelin açılışındakonuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2 bin kişilik birsalonu Adana’ya kazandıracaklarını açıkladı.

ADANA’NIN İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR KÜLTÜR SANAT MERKEZİYAPILACAK

Başkan Zeydan Karalar, “Adana gibi kültür ve sanatın merkezolan şehre, Adana’ya yakışan kültür ve sanat merkezi kazandıracağız. Bu dönemdebunu hayata geçireceğiz” dedi.

Konuşmacıları ve katılımcıları selamlayan Başkan ZeydanKaralar şunları söyledi: “Demokratik Kitle Örgütleri, Sivil Toplum Örgütleri,toplumu iyiye doğru dönüştürme yolunda önemli görev üstlenmektedir. Belediyebaşkanları da elbette görevlerini layıkıyla yapmalı, halkın kendilerineyüklediği sorumluluğu yerine getirmeli fakat ayrıca ülkedeki sorunlarlailgilenmek, yurttaşlık ve aydın sorumluluğunu yerine getirmek gibi vazifesi olduğunuda unutmamalı. Güncel sorunları, konuları gündeme getirmek, halkı aydınlatmakve örgütlü bir toplum olunabilmesi yolunda üzerine düşeni gerçekleştirmek debana göre belediye başkanlarının asli görevlerindendir.”

KÖKLÜ DEMOKRASİ VE ÇAĞDAŞ YARINLAR İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Daha köklü bir demokrasi ve daha çağdaş bir Cumhuriyet içinbirlikte mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar,modern, bilimi mürşit alan eğitim müfredatına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Konuşmalarının ardından Başkan Zeydan Karalar’ın eşi NurayKaralar, panelistlere çiçek verdi, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

m1bn6thIvdjz0klrmvsy2nxi.jpg

ouv1ymbuyzvb2nIzmgpaxqko.jpg

va95et64fjdhz2potkbnol1g.jpg

pd0tyzulk8r6ashwf13ragum.jpg

w9t5gpigmpudjtx7evsslczd.jpg

ptceaq1us3mxgl8fk7msubcr.jpg

twaelrzkfhhsfeyckwmryqti.jpg

l0tm2jfI9bsbckw8udqqtov4.jpg

p8c9rbqyzcrwxp0tbvd7ylg1.jpg

t0a5ujk4hnIczxew3dqf2gsq.jpg

mb9draj6vzteknsiq1w3hr0b.jpg

rsyfb7vp5awnyrzmvdgtzkjf.jpg

cqrc05fa8h2zxvtm6elvdz1b.jpg

mIqilxm9k0cw2rdo1lhtgjbw.jpg

jye7yhIrgwsqgo3t6bm4t0hl.jpg

iuy7hfhcqqmdux5mvdvfejat.jpg

qy0vtbfa2mfcwmijIg7z36vt.jpg

rrqdgh5ulvwk8op9xvcdcbfn.jpg

d6gfv0h3xlmcjy5bni9vsdzu.jpg

gcathexfdn1lobu0aenv78zk.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum