Muammer Sun Şarkıları 23 Nisan İçin Söylendi

Muammer Sun Şarkıları 23 Nisan İçin Söylendi
22 Nisan 2024 - 07:33

Çankaya Belediyesi'nin, 23 Nisan haftasına özel olarak hazırladığı etkinlikler başladı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Çocuk Korosu, Gordion String Quartet eşliğinde Muammer Sun çocuk şarkılarını seslendirdi. Çocukların başarılı performansı büyük ilgi gördü.

Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Çocuk Korosu Konseri" gerçekleştirdi.

Muammer Sun Müzik Atölyesi Armoni Sahnesi'nde gerçekleşen etkinlikte Muammer Sun tarafından hazırlanan çocuk şarkıları söylendi. Şef Burak Metehan Öztürk yönetiminde sahnelenen ve Gordion String Quartet'ın  keman ve çello ile eşlik ettiği konserde miniklerin performansı büyük ilgi gördü. Konserde "Gel Bize Katıl Bize", "Bir Dünya Yaratalım", "Atlı Karınca", "İyilik Yap İyilik Bul" gibi hafızalara kazınan 12 çocuk şarkısı söylendi.

Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği Çocuk Korosu konserinin sonunda Muammer Sun'un eşi Sinemis Adige Sun ve orkestra şefi Burak Metehan Öztürk'e çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Idelo2wot7hnpfxumt4lbkq8.jpg

fjvwhlnb2jfcmxkco1iIvs4t.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum