CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Boyabat'ta: "Mutfakta Yangını Çıkaran Sensin, Söndürecek Olan Da Benim"

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Boyabat'ta: "Mutfakta Yangını Çıkaran Sensin, Söndürecek Olan Da Benim"
04 Mayıs 2023 - 05:27

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Buradan taşeron işçilerine selamlarımı gönderiyorum; hiç meraklanmayın hepinize kadro vereceğim, öyle onlar gibi değil herkese kadro vereceğim. Devlet taşeron işçi çalıştırmaz, devlet kadrolu eleman çalıştırır.”

-“Devletin dini adalettir. Adaletin olmadığı yerde; devlet olmaz, bereket olmaz, hukuk olmaz. Adaletin olmadığı beşli çeteler, uyuşturucu baronları cirit atar. Beşli çeteleri de, uyuşturucu baronlarını da bu ülkeden göndereceğim.”

-“Bana diyorlar ki, ‘niye soğanla, patatesle uğraşıyorsun?’ Yani ‘bununla niye politika yapıyorsun?’ Evin kadını gidecek, pazardan alışveriş yapacak, soğanın kilosu olmuş 30 lira. Senin mutfaktan haberin var mı? Mutfakta yangın var, senin haberin var mı? Sarayda otuyorsun, keyfin yerinde, bir elin yağda bir elin balda, beşli çeteler var para aktarıyorsun. Bir yerden, üç yerden, beş yerden aylık alanlar var, yiye yiye doymadılar; ‘niye soğanı siyasette kullanıyorsun?’ diyorlar. Ne yapayım arkadaş, mutfakta yangını çıkaran ben değilim ki, yangını çıkaran sensin! Ama o yangını söndürecek olan da benim.”

-“ Beslenme çantası uygulamasını kaldıracağız. Çocuk okula gittiğinde suyunu içecek, sütünü içecek, yemeğini yiyecek, arkadaşlarıyla oynayacak eve tok dönecek. Dolayısıyla bu ülkedeki bütün evlatlarımız, ilköğretimde yemeklerini arkadaşlarıyla beraber okulda yiyecekler ve huzur içinde gelecekler. Siz beslenme çantası diye bir şey düşünmeyeceksiniz.”

-“Bana kimse milliyetçilik edebiyatı da yapmasın. Milliyetçi olan, tank palet fabrikasını, askerin fabrikasını Katar ordusuna satmaz. Alacağım, tank palet fabrikasını Katar ordusundan alacağım, şerefli, şanlı ordumuza teslim edeceğim.”

-“Sözüm var, Sinan Ateş'in katillerini bulacağım, kulaklarından tutup yargıya teslim edeceğim. Gaffar Okkan'ın katillerini bulacağım, kulaklarından tutup yargıya teslim edeceğim.”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifak Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu,”Bana diyorlar ki, ‘niye soğanla, patatesle uğraşıyorsun?’ Yani ‘bununla niye politika yapıyorsun?’ Evin kadını gidecek, pazardan alışveriş yapacak, soğanın kilosu olmuş 30 lira. Senin mutfaktan haberin var mı? Mutfakta yangın var, senin haberin var mı? Sarayda otuyorsun, keyfin yerinde, bir elin yağda bir elin balda, beşli çeteler var para aktarıyorsun. Bir yerden, üç yerden, beş yerden aylık alanlar var, yiye yiye doymadılar; ‘niye soğanı siyasette kullanıyorsun?’ diyorlar. Ne yapayım arkadaş, mutfakta yangını çıkaran ben değilim ki, yangını çıkaran sensin! Ama o yangını söndürecek olan da benim.”dedi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Sinop Boyabat’ta miting düzenledi.

Mitinge Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Boyabat Mitinginde yaptığı konuşmada şunları söyledi:


mjlkwcav8Ip3oz5bmrb4fzge.jpg

lv39g2t46znv0aryqzgjlafs.jpg

yvnplI43xjthh9edwmemipkl.jpg

v1l8spxfnpgewd62l9ur5vcj.jpg

t3ws5evwdstmczazproy0olm.jpg

j2p17mt8fakvobcdhsnlaqy5.jpg

jvhdhp1f9wcqaeyx6gwnuxlI.jpg

onu4mobcamln80xyIg36ji9v.jpg

qh0wkcfmtpzI7u64lpbidaoe.jpg

2kyswcohr9fqImj8jxwengzl.jpg

thhgnd39aj0l8b2uoxqlz4aq.jpg

dyoqdnehcbxItlxtm05gzqyk.jpg

eqf4vz3lndpsou1ajymivl8x.jpg

z17cqukav4fkhebbpxti9yp0.jpg

t2qgmaiI5noczuvyagtdrfod.jpg

kssziez15nxtIewbhd680xho.jpg

avzhktjIqlea5nwytgs9lcdg.jpg

k4flxweatmd9th1sIeqr6yan.jpg

h5fe4tm8ppvkyroz0rx9gbcj.jpg

7eewjkyIqc803pomxfqpnw6z.jpg

esj3kqltlnvzye0a8rifzog7.jpg

dxknjtiw45mq7Iuzgy3zwcmp.jpg

domzgcgvvr3lbnyfcoa69wnm.jpg

4kyrgmzutnlwagIvuwbcb8jq.jpg

x2w0uias5njvgm7fcwrqpoI8.jpg

Haber Kaynağı

YORUMLAR

  • 0 Yorum