BAŞAKŞEHİR'DE GELENEKSEL SAHUR COŞKUSU YAŞANDI

BAŞAKŞEHİR'DE GELENEKSEL SAHUR COŞKUSU YAŞANDI
18 Mart 2024 - 11:30

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, geleneksel hale gelen sahur buluşmasında gazete, radyo, televizyon ve internet medyasından önemli isimlerini ağırladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda medya mensuplarına hitap eden Başkan Kartoğlu, bir gün herkesin Başakşehirli olacağını söyledi.

“Gönlümüzün kapıları sonuna kadar açık”

Mutluluğun şehrinde medya mensuplarıyla bir kez daha bir araya gelmekten onur duyduğunu dile getiren Başkan Kartoğlu, “Her zaman söylediğim gibi, Başakşehirli ailemizin bir parçası olarak gördüğüm kıymetli medya mensuplarımıza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapıları sonuna kadar açık.” dedi.

Başkan Kartoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Zaman zaman bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi de tazelemeye gayret ediyoruz. Ülkemize örnek ve öncü olduğumuz Başakşehir Yeni Medya Akademisi çatısı altında hayata geçirdiğimiz projelere, gazeteci dostlarımla yeni dönemde yenilerini ve daha güzellerini ekleriz inşallah. Akademimiz, sadece verilen eğitimlerle değil, sektöre kazandırdığımız yetenekli ve dinamik gençlerle de dikkat çekiyor.”

6hczuqjgzfmap1ydantofjk5.jpg

ls0uw4kdtfgzIvqqn9bnejap.jpg

j3gxugpcenkqm7drumbjxeov.jpg

uxvyrIwj4nrudkxbv0efkcgw.jpg

wjrxobszpcdkgfmz2ana58k6.jpg

1qrd27cp6lkyvkqdv3w8asgI.jpg

4w5cswjapvjgrzoblndhIcuq.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum