ATAŞEHİR BELEDİYESİ 5. KLASİK MÜZİK FESTİVALİ'NDE BÜLENT EVCİL SAHNE ALDI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ 5. KLASİK MÜZİK FESTİVALİ'NDE BÜLENT EVCİL SAHNE ALDI
04 Mart 2024 - 15:00

Bu yıl beşincisi düzenlenen Ataşehir Belediyesi Klasik Müzik Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

Festivalin ikinci gününde Ataşehir Belediyesi’nin sanat alanında gözbebeği olan “Ataşehir Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası” Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Ataşehir Belediyesi’nin “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında, Ataşehir’in mahallelerinde bulunan merkezlerde müzik eğitimi alan çocukların ve gençlerin oluşturduğu Gençlik Senfoni Orkestrası, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gençlik Senfoni Orkestrası konserde; Antonio Vivaldi, J.S. Bach, W.A. Mozart, Johann Strauss gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinden oluşan bir repertuvar sundu. Bu yıl 5’incisi düzenlenen Klasik Müzik Festivali’nde Ataşehir Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’na dünyaca ünlü flüt virtüözü Sir James Galway tarafından jenerasyonun en iyi flütçüsü olarak tanımlanan Bülent Evcil de solist olarak eşlik etti.

Festival programında yer aldığı için Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Bülent Evcil şunları söyledi: “Burada gençlerle birlikte bir arada olmak benim için büyük zevk. Ataşehir Belediyesi’ni böylesine yetenekli gençleri destekledikleri ve katkı sağladıkları için kalpten kutluyorum. Harika bir orkestra oluşturulmuş, gençler pırıl pırıllar, çok temiz çalıyorlar. Bir Ataşehirli olarak bu kıymetli orkestranın yaşamasını canı gönülden diliyorum.”

Ataşehir Belediyesi 5. Klasik Müzik Festivali; ünlü orkestraların, opera topluluklarının ve sanatçıların katılımıyla 16 Mart’a kadar devam edecek.

pdkluo5lzs6vbvwmr80iw4jg.jpg

mk2ve3nhz4wytaygxrprhdow.jpg

lhtofn4jwy5tdcIzxjpbvuhs.jpg

z4braleeu9tc5knhxIql7ygj.jpg

dzkqlkstpu0g5hmo9Izycr2v.jpg

b4fxvrol2hdwcuzlkgnyzpqp.jpg

ouaoie2jmvxkwjm6arzp7b4c.jpg

e6nxk2qnbxfs4ymjrfzwscaz.jpg

nulmgu64gs0s2ywo3tdpmef1.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum