Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'nin temelleri atıldı

Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'nin temelleri atıldı
14 Mart 2024 - 10:00

100 günde tamamlanması hedeflenen, Bahçelievler Hürriyet Mahallesi’nde açılacak Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi’nin temel atma töreni yapıldı.  AK Parti yönetiminden, ilçe teşkilatından ve  kadın kollarından pek çok bürokratın katıldığı açılış töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için durmak yok yola devam…” dedi

Bahçelievler’deki sosyal tesislere bir yenisi daha ekleniyor. 100 günde tamamlanması planlanan Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirdi. Bahçelievler Hürriyet Mahallesi’nde açılacak sosyal tesisin açılış törenine hem siyasiler hem de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bahçelievler Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sarıkaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi  Hülya Özdağ Özen, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı  Fatih Tuna ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır katıldı.

Ekonomik koşullarda sosyalleşme imkânı

Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi’nin temel atma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya, “Alkış değil dua bekleyen bir anlayışla İstanbullu hemşehrilerimize hizmetkârız” dedi ve açılacak sosyal tesisin Bahçelievler’e hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Komşularımız için bir sosyal tesisi daha açıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızın ekonomik koşullarda sosyalleşebileceği, iyi vakit geçireceği Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi’ni 100 günde tamamlamayı hedefliyoruz. Görev süremizde hizmete açtığımız sosyal tesislerimiz hem Bahçelievlerliler, hem de diğer ilçe sakinleri tarafından çok beğenildi, ilgi gördü. Yeni açacağımız tesisimizin de vatandaşlarımız tarafından takdir göreceğini umuyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için durmak yok yola devam…” şeklinde konuştu.

pIxbhjzotaecysltnwla9dff.jpg

c6m8nxlvkfegujwkrtnlmp7w.jpg

58totkv0e4r6bgicwnkI7x21.jpg

mq01sevzjch6h5ylurne9xo8.jpg

upkfsu7hgdeesklycq1xnya4.jpg

tvtskduau4jh98fboIwclzms.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum