Adana'nın Bugünü de Geleceği de Zeydan Karalar'a Emanet

Adana'nın Bugünü de Geleceği de Zeydan Karalar'a Emanet
29 Mart 2024 - 17:00

 

Maaşödeyemez, mazot alamaz, hizmet edemez durumda devraldığı Adana BüyükşehirBelediyesi’ni pandemi ve deprem gibi iki büyük felakete, beraberinde yaşananekonomik krizlere rağmen, devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale getiren veborcu gelirinin 4 katı olan belediyede, geliri borcun 4 katına çıkaran AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni dönemde çok daha büyükhizmetleri halkla buluşturmaya hazırlanıyor.

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacakyerel seçimler öncesinde her kesimden Adanalı’nın kendisine desteğini gittiğiher noktada görüyor, yaşıyor.

Auto Center’dafaaliyet gösteren 2. el otomotiv satıcılarıyla bir araya gelen Başkan ZeydanKaralar, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Adana Şubesi’ni ziyaret ederekKadirlililerle buluştu. Şehitler Bulvarı’nda ve Sanayi Sitesi’nde esnafla,hemşehrileriyle buluşan Başkan Zeydan Karalar, Çukurova Oğuz BoylarıDerneği’nde de dernek yöneticileri ve üyelerinin konuğu oldu.

Yüreğir ilçesindekiKozan Yolu esnafını ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, hayırlı işler dileğindebulundu.

Mıdık, Hadırlıve Bey Mahallesi sakinleriyle de buluşan Başkan Zeydan Karalar, YüreğirBelediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkan Adayı EmrahKozay, Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, siyasiler ve milletvekilleriylegerçekleştirdiği programlarda coşkulu kalabalıklara hitap etti.

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nce Adana Demirspor’un taraftar grubu Şimşekler’e verileniftar yemeğine ve yine Büyükşehir’in düzenlediği Barbaros ve Küçükdikilimahallelerindeki iftar programlarına katılan Başkan Zeydan Karalar,Adanalıların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.

 

Ceyhan’da KadirAydar’ın düzenlediği Aleyna Tilki konserine katılan Başkan Zeydan Karalar, 31Mart günü Adana’nın merkez ve diğer ilçelerinde büyük seçim başarısı eldeedileceğini söyledi.

Seyhan Emek veYüreğir Akarcalı mahallelerinde de hemşehrileriyle buluşan Başkan ZeydanKaralar, yoğun programını sahur ziyaretleriyle sürdürdü.

 

Başkan ZeydanKaralar, gün boyu yaptığı konuşmalarda geride kalan dönemde yapılan veönümüzdeki dönemde yapılacak hizmetleri anlattı.

MALİMUCİZEYLE İNANILMAZ İŞLER YAPILDI

Başkan ZeydanKaralar şunları söyledi: “3 yeni altgeçidi, 5 yeni bulvarı, 221 cadde ve bulvaryenilemeyi, 111 yeni otobüs ve 321 iş makinesi alımını, 3 milyon ton asfaltdökümünü (önceki dönemin 3 katı), alt ve üst yapı yenilemeyi, güneş enerjisiyatırımlarını, SCADA Kontrol Merkezi, bisiklet yolları, 25 yeni park, öğrenciyurtları, ücretsiz kurs merkezleri, gündüz bakımevleri, kadın akademisi,nitelikli iş gücü yetiştirme akademileri, Payhane, halk kütüphaneleri,üreticiye yem-tohum-fidan-güneş paneli destekleri, aşevi, halk kart gibi çoksayıda hizmeti Adanalıyla buluşturduk.”

DEV PROJELERHAYATA GEÇİRİLECEK

Başkan ZeydanKaralar sözlerini şöyle südürdü: “Önümüzdeki dönemde yeni nesil otogar, 8 yenialt geçit  yeni tramvay hattı venostaljik tramvay, 2. etap Metro hattı, yeni bulvarlar, yeni köprüler, yeni etapbisiklet yolları, Deprem Eylem Planı, AKOM (Afet Koordinasyon Merkezi), sosyal konutlar,Ziyapaşa Kentsel Dönüşüm Projesi, 2000 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi, Yedi Gözeİçme Suyu, 6 yeni atık su arıtma tesisi, spor kampüsü, olimpik yüzme havuzu, yaşlıyaşam ve bakım merkezi, dünya çapında 2 yeni halk kütüphanesi, yeni kreşler, kültürsanat merkezi, bağımlılıkla mücadele ve rehabilitasyon merkezi, yeni öğrenciyurtları, yeni kurs merkezleri, sivil toplum yerleşkesi, ekolojik kent parkı, engelsizvadi rekreasyon alanı, Orhan Kemal Müzesi, Kurtkulağı Pamuk Müzesi, ÇocukArkeoloji Müzesi ve Atölyesi, Karataş ve Yumurtalık sahil projeleri, mezbaha kompleksi,canlı hayvan satış merkezi, tarım enstitüsü, geri dönüşümcüler ve nakliyatçılarsitesi gibi büyük projelere imza atacağız.”

wxa5db17qcjIsttcfgy9slzf.jpg

t8ocza7unxejhzimrIsvgnl9.jpg

drIk0b3m25lxvnfpyupziho4.jpg

xjltjukwfwfzqhkpve31vbya.jpg

zcznd1r74rehg6oybjxc5l3p.jpg

52dmjps3xxn6etwkbr4dy7qo.jpg

lhsktxgbvewjo34hyj1r2uip.jpg

u9qpm4dzjfxowpixjqysrvwn.jpg

vlxz2f7eazpc3wrbqjifl6jg.jpg

kcyhvrvlkwmqx6znr5qtm2bd.jpg

dtvxlhj5iae2bxI6wgrmof0y.jpg

jxkvjirvcbzorIe91pm8dmaq.jpg

nxn52zjlywgeIrsohv8sy9jd.jpg

i4kIcpqummz8gatltdeykf0n.jpg

s2tqlegchyowzwpves6xau0k.jpg

rlwz9a2y4nox71hfmg3dvnfp.jpg

ncarbI4wwf3apfceoqe1lsz9.jpg

3jc8xsp75ceIw1ozaf0jskry.jpg

ec5najedbsv3m0qkrhlwfaxz.jpg

6uv5j8htzkdugmyrmoz7Ib0i.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum