23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tuzla'da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tuzla'da coşkuyla kutlandı
24 Nisan 2024 - 20:17

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilk olarak Tuzla Sahil Tören Alanı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk takdimleri gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sergiledi. Atatürk İlkokulu öğrencilerinin 100’üncü yıla özel hazırladıkları kitap protokole hediye edildi. Programa Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl ve eşi Ayşegül Bingöl, Garnizon Komutanlığı temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, makamını kendisini ziyarete gelen Atatürk İlkokulu öğrencisi Didem’e devretti. Güzel bir sohbetin gerçekleştiği devir tesliminde Başkan Bingöl, “Çocuklarımız, Tuzla’nın ve dünyanın geleceğini inşa etme yolunda bizler için umut ve ilham kaynağı olacaklar” dedi. 

TUZLA’DA KUTLAMALAR DEVAM EDECEK 

Sahil Tören Alanı’nın ardından Tuzla Askerlik Şubesi önünden başlayan yürüyüş ilerleyecek olan akış, Orhanlı Meydan Park, Şelale Eğitim Parkı ve Mimar Sinan İlkokulu Bahçesi olmak üzere ilçedeki 3 noktada illüzyon, çocuk müzikali, şişme oyun parkurları, maskot show, palyaço ve yarışmaların minikler ile buluşturulacağı ‘Çocuk Şenliği’ ile devam edecek.









nwv2khor70tdwcgm6y8aurb5.jpg

goz4du7empixhwemstp80tnv.jpg

oyxls8wceqzhh76iarykf1bm.jpg

monm6irhdygjwzk07tta1b4g.jpg

fngc125w8o4xrzmjwi6vIagt.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum