SABİHA GÖKÇEN'İN 'UYKU KABİNLERİ'NE AVRUPA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ

Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden seyahat edenlere yatak, duş, dinlenme imkanı sunan uyku kabinleri, Bangkok’ta düzenlenen FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek-Konaklama Konferansı ve Ödülleri 2023’te

SABİHA GÖKÇEN'İN 'UYKU KABİNLERİ'NE AVRUPA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ
29 Eylül 2023 - 11:50

Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden seyahat edenlere yatak, duş, dinlenme imkanı sunan uyku kabinleri, Bangkok’ta düzenlenen FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek-Konaklama Konferansı ve Ödülleri 2023’te ‘En İyi Misafirperverlik Girişimi’ kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi. CEO Ömer Alaettinoğlu, “Türk misafirperverliğini havalimanlarımızda da tüm dünyaya göstermek istiyoruz” dedi.  

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı dış hatlar terminalinde hayata geçirilen uyku kabinleri hizmeti, havacılık sektörünün en önemli ödüllerinden birini aldı. Seyahat öncesi yolculara terminal içinden çıkmadan ve rahatsız edilmeden uyuma, dinlenme ve çalışma imkanı sunan yeni konsept, bu yıl 13 Eylül’de Bangkok’ta düzenlenen FAB Awards Havalimanı Yiyecek & İçecek-Konaklama Konferansı ve Ödülleri 2023’te etkinliğinde ‘En İyi Misafirperverlik Girişimi’ kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum