ÖZGÜR ÇELİK, CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, partisinin İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

ÖZGÜR ÇELİK, CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI İLAN ETTİ
24 Eylül 2023 - 15:57

CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, partisinin İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin kaybedilmesine dikkat çeken Çelik, “Bilinmelidir ki halkımızın bu sonucu kabullenemediğinin farkındayız. Partimize ve muhalefete umut bağlayan milyonlarla öz eleştiri vererek yeniden kucaklaşmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Görevlerimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. Halkımızın hayal kırıklığını giderecek, yeniden iktidar yolculuğunu sil baştan başlatacak enerjimiz var. Bunu İstanbul’dan başlayarak Türkiye’ye yayacak gücümüz var” dedi.

Özgür Çelik Konuşmasında,

İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na uyduruk davalar açanlar, İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na uyduruk davalarla siyaset yasağı getirenler, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na trajikomik davalarla siyaset yasağı getirmeye çalışanlar şunu çok iyi bilmelidir. Baskılarınız, yasaklarınız, engellemeleriniz bizi durduramaz, yıldıramaz. Büyükşehir Belediye Başkanımızı durduramaz. 2019’da elde ettiğimiz tarihi İstanbul zaferimizi 2024’te yeniden perçinleyeceğiz. İstanbul’u yeniden kazanacağız. Meclis çoğunluğunu sağlayacağız. Tüm engellemeleri ortadan kaldıracağız. Bunu gerçekleştirmek için örgüt yapımızı güçlendireceğiz. Mahallelerin, gençlerin, kadınların sesi il başkanlığında her daim duyulacak. İl-ilçe başkanlıkları arasındaki iletişimi ve bağı güçlendireceğiz. İlçe başkanlığı makamını güçlendireceğiz. İlçelerimizin maddi manevi sorunlarına köklü ve kalıcı çözümler üreteceğiz. Üye sayımızı katlayarak artıracağız.

İBB İLE UYUMLU SÜREÇ YÖNETECEĞİZ: İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizle örnek olacak uyumlu bir süreç yöneteceğiz. Bunu örgütümüzün tüm kademeleriyle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle, mahalle birimlerimizle, tüm yönetim kadrolarımızla hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hep birlikte yakacağımız aydınlanma meşalesine destek olmak içim Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum. Sosyal medyada çok yazılıp çiziliyor, kimin adayı diye. İlçe başkanlarımızın, il delegelerimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, örgütümüzün, Gezi’ye özgürlük diyenlerin, Berkin’imize (Elvan), Ali İsmail Korkmaz’a adalet isteyenlerin, tutuklu gazetecilere, siyasilere özgürlük diyenlerin, doğa ve çevre katliamlarına dur diyenlerin, baskıcı otoriter iktidardan bunalmış, yeni, özgür ve demokratik bir hayat isteyen kesimlerin adayıyım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum