İMAMOĞLU: "HİZMET FARKI YARATMAMIZ LAZIM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İMAMOĞLU: "HİZMET FARKI YARATMAMIZ LAZIM"
01 Mayıs 2024 - 09:29

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’e tebrik ziyaretinde bulundu. “Belediyelerimizde, değişim sürecinde dikkat etmemiz gereken çok önemli hususlar var” diyen İmamoğlu, “Elbette bir hizmet farkı yaratmamız lazım. Bizden vatandaşın beklediği bu. Tabii burada yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken topyekun, tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksiniz. Bu kapsamda, başkanlarımıza çok güveniyoruz” dedi. 

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden başarıyla çıkan Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’e tebrik ziyaretinde bulundu. Özmen’i makam odasında tebrik eden İmamoğlu, Başkan’a ve ekip arkadaşlarına başarı dileklerini iletti. 

“EYÜPSULTAN KEŞFEDİLDİKÇE, YAPACAK ÇOK İŞİMİZ OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ”

Eyüpsultan’ın İstanbul’un odağındaki ilçelerinden biri olduğuna dikkati çeken İmamoğlu, “Hassasiyetimiz yüksek. Geçtiğimiz 5 yılda da özellikle hizmetlerimizi verirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, çok cömert davrandığımızı düşünüyorum. Çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Ama Eyüpsultan keşfedildikçe, aslında yapacak çok işimiz olduğunun da farkındayız. Bu yönüyle çok uyumlu, karşılıklı diyaloğu en üst seviyede tutan hem Eyüpsultan'ın maneviyatına hem buranın tarihi dokusuna, İstanbul'un böyle geçmişten bugüne gelen ayrılmaz bir parçasına dönük hassasiyetimizi gösteren, güzel bir hizmet dönemini birlikte yapacağımıza inanıyorum. Sizin de hassas kamu deneyiminizin buraya yansıyacağından hiç kuşkumuz yok” dedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum