CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Hatay'da: "Sahtekarlık Yapandan Cumhurbaşkanı Olmaz"

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Hatay'da: "Sahtekarlık Yapandan Cumhurbaşkanı Olmaz"
24 Mayıs 2023 - 12:13

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Terörü her yerde ve her ortamda bir insanlık suçu olarak ifade ettim. Kim teröre destek veriyorsa, kim teröristlerle yan yana duruyorsa, kim onların musluğuna su taşıyorsa Allah bin belasını versin!”

-“Siyaset ahlak işidir. Ahlaklı adamların siyaset yapması lazım. Siyasetçi rakibine elbette ki sert sözler söyleyebilir, buna da saygı duyarım. Birbirimizi eleştirebiliriz, buna da saygı duyarım. Ama siyaset; rakibine iftira atmak, rakibine kumpas kurmak değildir. Allah bizi kumpasçılardan, Allah bizi sahtekarlardan korusun. Sahtekarlık yapandan cumhurbaşkanı olmaz. Daha düne kadar bizim terör örgütleriyle işbirliği yaptığımızı söylediler. Bununla ilgili sahte videolar hazırladılar. Ve dün televizyona çıkan kişi, evet montajlı görseller yaptıklarını ve bunu vatandaşlarla kullandıklarını, onlara anlattıklarını ifade ettiler. Allah'a sığınıyorum Allah’a. Haksızlık karşısında, iftira karşısında Allah'a sığınıyorum.”

-“Rahmetli babam derdi ki, ‘Oğlum sen doğru dur, eğri belasını bulur.’ Samimi söylüyorum; her yerde, her ortamda hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımı kucakladım. Her türlü iftiraya maruz kaldım, her türlü saldırıya maruz kaldım, linçlere maruz kaldım ama bu ülkenin güzel insanlarını her zaman kucakladım. Her zaman sizinle beraber oldum. Hiçbir ayrım yapmadım. Hiçbir ayrım da yapmayacağım. Size söz veriyorum. 85 milyona söz veriyorum. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım ve 85 milyonu kucaklayacağım!”

-“Bu ülke bizim ülkemiz. Ülkemizde huzur içinde, beraber yaşamak, birisinin bir derdi varsa o derdi paylaşmak isteriz. Kimsenin ayağına basmak, kimsenin aleyhine kötü bir söz söylemek istemeyiz. Dolayısıyla yeni bir siyaset anlayışına, ahlak ve erdem üzerine inşa edilmiş bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var. Rakibimiz olabilir, rakibimizle ilgili eleştiri yaparız ama rakibe kumpas kurmayız, onun aleyhine olmayan olayları olmuş gibi de göstermeyiz ve böyle de sunmayız. Çünkü biz ahlaklı ve erdemli insanlarız. Ahlaktan ve erdemden yoksun insanların devletin tepelerinde işi yoktur.”

-“Sandığa gitmeyi unutmayın! Oy kullanmayı unutmayın! Vatanseverliğinizi unutmayın! Vatanseverlik, oy kullanmaktır! Vatanseverlik, adaleti ve ahlakı isteyenleri iktidara taşımaktır! Vatanseverlik, bu ülkede huzur içinde yaşamaktır! Vatanseverlik, huzuru sağlayan bütün alt koşulları hazırlamaktır!”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün, afet bölgesi Hatay’da çadır alanını ziyaret ederek depremzedeler ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, çadır alanı ziyareti sonrasında Hatay Millet Buluşması’na katıldı. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

tiagd6utr2c3hmfww9ez7bnh.jpg

3qxhpdhdkfakg1ualpwn2w8e.jpg

ndvrg2m9rzjIktp5as4376uj.jpg

yrovbnilcasmuww041zl2ntj.jpg

fraitpm4jgav0ghhku1lwoqs.jpg

59izfzhfxnyolj836soy2veb.jpg

lzI7xd5pnz2ym8vfvjmrblhk.jpg

p9mwqectfylo7bgzhnIpmz40.jpg

0pq4y1iemmwenyobd9vpkchb.jpg

nfc107dkgp8xuqmejty9vhil.jpg

voswudwfzp50tgshceomikhx.jpg

s71vdwxt9b4oqgxgj8ppuInj.jpg

vg8Irwjdd2fspaylqux4emcp.jpg

evqyaqjlwxnmlz1ugj3sbtv9.jpg

xfabzdynijs326grnysfhmhd.jpg

7Icaj4dpnz8hpsnboxglcm9m.jpg

z5wrkldhcfapmvod4tg6xsez.jpg

qaou49ch5sjxfz3bdpzfktmr.jpg

klvpbzI6qjxm2u8ydcfc9nn3.jpg

csengmgzks7vdwlbhkrpad3f.jpg

zltmrlr5pxgvdtkbuqIweujq.jpg

0peh4tpbfruxctj8aommusly.jpg

bof7elc26jj8fy50ktIsapnq.jpg

9fkdgzte1cjyfre5l3xw2qh6.jpg

a0rfsa5zblydkupctiwqyde1.jpg

Haber Kaynağı

YORUMLAR

  • 0 Yorum